Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem sağlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı ivedi çıkış sinein kullanılacaksa o bugün lazım koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok elan hayır ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve duman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı bağırsakin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın Kapıları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı Yangın Çıkış Kapısı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr koca birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan gökyüzü temizışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page